In de nieuwsbrief een aantal onderwerpen: financiën, kersttocht heiloo, mozaïek familie

en nieuws over een theatervoorstelling georganiseerd door Olv ter nood.

Financiën Leef! Heiloo 

De afgelopen jaren hebben verschillende mensen ons steeds financieel gesteund. Hierdoor hebben we steeds activiteiten kunnen opzetten en uitvoeren. We hebben een kort financieel verslag geplaatst op de site. Verder goed om te weten dat Leef! Heiloo een officieel kerkgenootschap is dat ook erkends als ANBI instelling. Giften zijn daardoor fiscaal aftrekbaar.

Wil je ons steunen? Dan kun je een gift overmaken naar: NL26INGB0007762462 tv Leef Heiloo.

Kersttocht Heiloo 2022

Ook dit jaar organiseren we samen met PKN Heiloo weer de jaarlijkse kersttocht rondom boerderij Ter Coulster.

Deze keer op zaterdagavond 10 december. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op de website:

kersttochtheiloo.jouwweb.nl

Daarnaast zoeken we nog vrijwilligers die willen helpen. Je kunt helpen in het opbouwen/afruimen, de catering of door mee te spelen in een scène. Dus doe mee en meld je zsm aan via de vrijwilligersaanmeldpagina.


Mozaïek Family

Sinds begin 2022 is er iedere maand een zondagse viering van Leef! Heiloo waar we met elkaar kijken naar de livestream van Mozaiek0318. Daarmee zijn we net als best al veel andere groepjes een van de Mozaiek families. Dit zijn groepjes mensen die samen naar die samen naar de livestream kijken. We hebben besloten om ons als Leef! Heiloo ook aan te melden als Mozaïek family!


Theatervoorstelling de Beun

OLV ter nood organiseert een theatervoorstelling van jongerengroep JPII in de De Beun op zondagavond 20 november as. De thema’s van het stuk zijn vooral vrijheid en verantwoordelijkheid, vergankelijkheid en relaties, liefde en geluk. Meer info via de site van https://olvternood.nl/product/de-winkel-van-de-juwelier-heiloo-20-nov-2022/